Vyhledávání

akce  - září

 

 20 .9. Liberec

 

 27.-28.9.

Sparta Praha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soustředění Račice 9.-16.7.2011

09.07.2011 00:11

 

Do Račic jsme se jako vždy hodně těšili. Přdpověď počasí byla příznivá, což slibovalo, že si užijeme na vodě i ve vodě. Plni elánu jsme se pustili do plnění tréninkového programu což představovalo – ranní běh, 2x voda a po večeři naše oblíbená kola. Všichni jsme si užívali i koupání a  různých her, kromě Elišky. Ta za námi dorazila v neděli a přivezla si s sebou z tábora i žaludeční problémy, které léčila až do úterka na posteli v chanosu. V úterý večer nám zkazila dobrou pohodu Vildova havárka na kole. Při návratu z večeře skočil salto přes Jardu, který před ním prudce zabrzdil. Z kola slušná „8“ , sedřený a otřesený Vilda. Z pohotovosti z Roudnice se vrátil  s dlahou na ruce a s podezřením na zlomeninu – tak bylo po pádlování. Byl pěkně otrávenej, ale druhý den už bylo lépe tak asistoval trenérům aspoň  na kole.

Soustředění bylo SUPER, všichni udělali pokrok. Ondra s Jardou makali až se z nich čoudilo, suprově jim jezdil debl. Adél a Hančou měly osobní trenérku, „paní na červeném kajaku„ Kačku a bylo to za ten týden vidět. Ve středu se k nim přidala i hubená Eliška a začala pomalu trénovat. Perfektní skupinku tvořilo i družstvo Kamči – Marek a jeho harém (Marie, Andulka,Hanka a občas Eliška) zvládli všechny naplánované kilometry, hlavně natrénovali i debly a pěkně si i občas pokecali. Tak to se Markovi moc líbilo.

Péťa udělal za týden pokrok na placáku ,Lukáš na svém „Bobru“ kajak s plováky , si postupně přidával kilometry, ale bez plováků to ještě nejde. Zato Eliška F. se ne a ne skamarádit s velkým kajakem. Plazila se na něm rychlostí želvy a při každém tréninku se cvakla, někdy i x krát, že  si za to vysloužila přezdívku Želva. Soustředění si užili i maláci. Kája s Kubou trochu pojezdili na placáku a Vojtík s Ondrou trénovali na „ Ježkovi“. Nadšení z jízdy zlákalo i tátu Tomáše a vyzkoušel to na „Bobrovi “ . Nejdříve dokázal nemožné a práskl se na něm, ale pak jezdil jak závoďák.

Bylo to fajn, ale už se všichni těšíme domů. Radostně odjížděl i Vilda, kontrolní rentgen ukázal, že ruka zlomená není, tak ještě 3 dny klid a ve Vaňově to vše dohoní.