Vyhledávání

akce  - září

 

 20 .9. Liberec

 

 27.-28.9.

Sparta Praha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mistrovství ČR na dlouhých tratích, Praha 1.-2. května 2010

23.08.2010 16:20

První měření sil v letošném roce jsme absolvolali  tradičně na dlouhých tratích v Praze. Žáci závodili na trati 5km, benjamínci a benjamínky absolvovali trať 2km. Za celkem slušného počasí a hlavně bez velkých vln jsme závody letos  zvládli bez koupání. Ondra Pokorný s Martinem Jašontkem poprve startovali  v kategorii žáků  . Na singlech  se umístili v polovině závodního pole.  Na  22.místě Ondra a v závěsu za ním Martin, na  23.místě

Lépe se jim povedl závod na deblu , kde dojeli celkem v kontaktu na 10. místě. Úspěšnější bylo družstvo benjamínků V kategorii benjamínek A  příjemně překvalila Eliška Balcárková s Adélou Veselou na K2  4. místem .Na singlu zajela Adéla výborné 7. místo a Eliška byla 9. V kategorii benjamínek B  Háňa Vindušková zajela 8. místo.

Nejlepšího výsledku dosáhl v kategorii nejmladších kajakářů – benjamínků B  Vilda Kukačka. V konkurenci 40 závodníků dojel na výborném 3. místě. V závodě dvojic s Janem Jandou s Kadaně se umístili na 4. místě. V kategorii juniorek  zajela Kamila Cebáková s Annou Kosíkovou ze Sedlčan 6.místo. Tak z Prahy vezeme jednou bronzovou medaili a 2 bramborové a hlavně chuť do dalšího tréninku.

Další závody Českého poháru nás  čekají  za 14 dní v Sedlčanech