Vyhledávání

akce  - září

 

 20 .9. Liberec

 

 27.-28.9.

Sparta Praha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Český pohár Týn nad Vltavou 4.-5.9.2010

11.09.2010 11:35

 

Stříbrnou  medaili z posledního závodu Českého poháru jsme si vezli domů zásluhou Vildy Kukačky, který ji vybojoval na MK1 v závodě benjamínků B na trati 2 km. Závod byl tentokrát v jeho režii, celou  trať vedl a o vítězství přišel až na „cílové pásce“.

Áďa Veselá potvrdila svoji pozici z MČR a dojela  v kategorii benjamínek A opět na 4.místě, zabojovala i Eliška Balcárková a obsadila 10. místo. V kategorii benjamínek B si Hanča Vindušková trochu zdřímla na startu, ale pak dotáhla střed závodního pole a skončila na 12. místě. V závěsu za ní se umístila  Adél Vonešová na 13. místě.

Žáci Ondra Pokorný a Martin Jašontek na K1 na trati 4,3 km měli opět respekt ze soupeřů a jistili jim záda ve druhé půlce startovního pole. Ondra dojel 26. a Martin 33. Lépe zajeli na stejné trati  na deblu, když zabojovali a umístili se na 13. místě.

Benjamínky na K2 se utkaly ve stejném závodě  Áďa s Eliškou dojely na 6. místě a Hanča s Adél skončily na 11. místě.

Závod  na deblech se vůbec nepovedl Vildovi, který se svým parťákem Honzou Jandou z Kadaně nezvládli boj o pozici před obrátkou a trochu si zaplavali. Závod tak dokončili už jen na motorovém člunu. Škoda, nějaká medaile by určitě byla.

Závody byly pěkné, přálo nám i počasí. Stihli jsme si prohlédnout i městečko, škoda že bylo všude jak po „vymření“.  Taky jsme postrádali nějaký stánek na závodišti s oblíbenými nezdravými párky. Nakonec jsme si pochutnali v jediné otevřené cukrárně.