Vyhledávání

akce  - září

 

 20 .9. Liberec

 

 27.-28.9.

Sparta Praha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. závod ČP Račice 3.-5. 6. 2011

03.06.2011 22:28

ČP  v Račicích -  třídenní maratón závodů opět prověřil formu našich závodníků. Jako vždy v letošním roce zvítězil ve všech závodech Vilda Kukačka a přivezl si domů  tři zlaté medaile. S převahou vyhrál 500m, na dvoukiláku chvíli svezl na vlně Maška s Fridrychem, ale pak  si jel zase sólo závod. Debl se klukům moc nepovedl, Tomáš se splašil a celou trať zabíral o půl záběru dřív. Přesto to stačilo na  jasné vítězství.  

Ondra  Pokorný zajel velice dobře. Na singlu  poprve v závodech ČP vybojoval finále na 500m – 7. místo a na 200m- 9. místo.  Na kilometr vyhrál s přehledem malé finále. Jarda  Lapáček se stále zlepšuje, zajel 2x finále C. Na deblu Ondra s Jardou zajeli 7. místo ve finále, což je asi jejich současné maximum.

Stejně dobrý výkon předvedly na deblu Áďa Veselá s Eliškou Balcárkovou - 6. místo. Na singlu obě zajely 2 x malé finále. Adél Vonešová zajela dobře dvoukilák – 5. místo, zato na pětistovce …. po špatném startu jela jasně na postup, ale asi jí bylo teplo , tak se před cílem vykoupala. Do finále se tímto dostala i Andulka.

Na deblu s Hančou jely tak „ rychle“, že je předjely Maruška Hourová ze Sabinou  Královou /KAD/ -  4. místo Maruška + Sabina, 5. místo Adél s Hančou. Hanča Vindušková zajela na dvoukiláku 7. místo, což vypadá docela hezky, ale kdyby víc trénovala, bude se prát o medaile. Maruška Hourová překvapila hlavně na deblu. Jednak 4. místem a taky že bez problémů „osedlaly“ Vajdu. Andulka sbírá zkušenosti. Zajela si finále na 500m, kde skončila celkově na 8. místě, kde se před ní cvakla  parťačka Marušky,  Sabina. Dvoukilák zajely obě slušně, lepší se to!!

Hanka Zemanová při dvoukiláku ještě nepochopila, že se při závodech závodí. Na startu si zase počkala až všechny soupeřky odjedou a pak si to jela jak na výlet. Za pětistovku už si ale zaslouží pochvalu, to už závodila  a dojela na 5. místě. Kačka Pazderová na závodění ještě moc nemá, zajela si  jen pětistovku, ale byla poslední s velkou ztrátou. Musí se víc  soustředit při tréninku a učit se techniku, pak to půjde. Marek Pokorný měl delší výpadek- škola  v přírodě a nemoc, dvoukilák se mu moc nepovedl, ale na 500m  bojoval a zajel 5. místo.